Produse premium de intretinere, restaurare piele si intretinere autovehicule

Reducere 5 RON la plata cu cardul. Transport gratuit la comenzi de peste 395 RON. Livrare în 24 - 48 ore

Reducere 5 RON la plata cu cardul. Transport gratuit la comenzi de peste 395 RON. Livrare în 24 - 48 ore

Produse pentru curatenie si spatii comerciale

Produse pentru curațenie și spații comerciale.

descarcare

Vispec reprezintă o sursă de încredere pentru produse destinate curățeniei și igienizării atat in locuinte cat si spatii comerciale. Deoarece curățenia și igienizarea în locuințe și spații comerciale reprezintă aspecte fundamentale pentru menținerea unui mediu sănătos și sigur, echipa Vispec este pregatita sa ofere soluții eficiente și de înaltă calitate “Made in Germany” pentru a satisface nevoile clienților în ceea ce privește menținerea unui mediu curat și sănătos. 

Gama de produse Vispec include o varietate de articole destinate curățeniei casnice și a spațiilor comerciale. Printre acestea se pot regăsi detergenți pentru podele, suprafețe, băi și bucătării, soluții pentru geamuri, produse pentru curățarea covoarelor și textilelor, precum și accesorii utile, pentru a face curatenia mai usoara, rapida si placuta cu un consum optim de produse.

Un aspect distinctiv al produselor oferite de Vispec consta în retetele lor eficiente și în capacitatea de a aborda diverse tipuri de murdărie și bacterii. De asemenea, compania are o atenție specială pentru utilizarea ingredientelor prietenoase cu mediul și sigure pentru sănătatea oamenilor.

În plus, Vispec ofera consultanță și informații practice despre modul optim de utilizare a produselor lor, pentru a asigura obținerea celor mai bune rezultate în procesul de curățare și igienizare.

În general, alegerea produselor de la Vispec contribuie la menținerea unui mediu curat, sigur și sănătos în locuințe sau spații comerciale, respectând în același timp standardele ridicate de calitate și eficiență. Este întotdeauna recomandat să consultați informațiile specifice furnizate sau să contactați echipa noastra pentru a obține detalii actualizate despre gama de produse și utilizarea acestora.

Piele Nappa (27)

Produse speciale pentru piele (35)

Piele cu porii deschisi (nubuck suede si anilina) (16)

Piele artificiala (vinilin) si materiale textile (23)

Imbracaminte de piele - detergenti si produse de ingrijire (12)

Incaltaminte si genti (12)

Igienizare (1)

Cos de cumparaturi
Sign in

No account yet?

Folosim cookies pentru a optimiza aspectul paginii și pentru a identifica ce e mai bine pentru magazinul nsotru. Prin navigarea în site declari că ai luat la conoștință despre politicile noastre de confidențialitate.