Centrul de piele este specialistul de varf din Romania in domeniul intretinerii, curatarii si restaurarii pielii din autovehicule, avand experienta in toate aspectele cu privire la rezolvarea problemelor pieilor mai noi sau mai imbatranite. Gama de produse care au la baza experienta tabacarilor, muzeografilor si a specialistilor in restaurari este acum disponibila pentru toti colectionarii si iubitorii de autovehicule.

Cum se intretine si se curata pielea de tip nappa?

In functie de gradul de murdarie al pielii, aceasta trebuie curatata cu Mild sau Strong Leather Cleaner. Dupa fiecare utilizare a unui produs de curatare, pielea trebuie tratata o data la fiecare 3-6 luni cu Leather Protector. Leather Protector este produsul ideal pentru pielea de tip nappa. Protejeaza pielea impotriva decolorarii, a craparii si a zgarieturilor. Tratarea pielii in mod periodic, va lungi considerabil durata de viata a acesteia.

Important: Tratand pielea in mod periodic cu o cantitate mica de produs este mult mai bine decat a o trata rar si si cu o cantitate mare de produs.

In plus, scaunul soferului trebuie protejat cu Leather Shield inainte de utilizarea produsului Leather Protector. Scaunul soferului este mult mai expus uzurii. Folosind Leather Shield, zgarieturile si uzura cauzata de frecare se vor reduce semnificativ. Pielea din masinile decapotabile trebuie tratata cu Elephant Leather Preserver.

Cum se intretine si se repara pielea imbatranita, uzata de tip nappa?

Mai intai se curata foarte bine pielea cu Mild sau Strong Leather Cleaner. Peria noastra Leather Cleaning Brush usureaza munca in cazul pieilor foarte murdare.

Va recomandam Leather Protector pentru hidratarea pielii. Leather Protector opreste procesul de deshidratare, de oxidare din interiorul pielii. Agentii de protectie UV protejeaza pielea atat cea mai imbatranita cat si cea mai noua impotriva decolorarii. In plus, in urma aplicarii acestui produs, pielea isi va recapata supletea si va deveni mai fina.

Pielea din masinile decapotabile trebuie tratate cu Elephant Leather Preserver

Suprafetele expuse uzurii (scaunul soferului) trebuie protejate cu Leather Shield.

Defectele cauzate de frecare si decolorarile pot fi reparate cu Leather Fresh. Atat culoarea cat si protectia originala a pielii vor fi reinnoite.

Pieilor intarite din cauza soarelui sau a tratamentului redus cu produse de intretinere li se poate reda supletea cu ajutorul produsului Leather Softener. Crapaturile adanci, rupturile si zgarieturile mari, pot fi umplute cu Liquid Leather sau Leather Filler. Suprafetele roase pot fi uniformizate cu Leather Sanding Pad. Tapiteria din interiorul masinii dumneavoastra poate fi deasemenea restaurata profesional. Am fi foarte bucurosi sa va recomandam un specialist in acest domeniu din zona dumneavoastra.

In functie de tipul de murdarie pielea trebuie curatata cu unul din produsele Mild sau Strong Leather Cleaner.

Suprafetele aspre trebuie slefuite cu Leather Sanding Pad.

Pielii intarite din cauza soarelui sau a tratamentului insuficient i se poate reda supletea cu ajutorul produsului Leather Softener.

Inainte de reparatie degresati suprafata cu Leather Cleaning Spirit sau Solvent Cleaner.

Crapaturile adanci, rupturile si zgarieturile majore pot fi umplute cu Leather Filler.

Urmele de uzura prezente in mod frecvent pe scaunul soferului pot fi reparate cu Leather Fresh disponibil in 46 de culori standard sau preparat dupa mostra.

Suprafetele supuse frecarii pot fi protejate impotriva uzurii cu Leather Shield.

Pielea din masinile decapotabile necesita un tratament special. “Elephant Leather Preserver” este ideal pentru hidratare si protectie (ofera protectie impotriva apei).