VISPEC

Despre îngrijirea pielii și despre îngrijirea mașinii poți vorbi cu noi.

COLOURLOCK

Suntem reprezentant oficial al LEDERZENTRUM® GmbH pe toată gama de produse pentru îngrijirea pielii naturale sau ecologice.

POLYTOP

Suntem Reprezentant POLYTOP® GmbH pentru toate substanșele, produsele și accesoriile de îngrijire auto

Câteva cuvinte

Despre VISPEC

este o companie romaneasca fondata in 2012. Cu toate ca este o companie tanara, datorita celor 16 ani de experienta a fondatorilor in domeniul intretinerii, restaurarii pielii si al intretinerii autovehiculelor, VISPEC reprezinta acum partenerul ideal pentru clientii privati si comerciali din domeniu.

Mihai Mihăilă - VISPEC

Unul dintre avantajele noastre este acela ca nu vindem doar produse, ci oferim clientilor nostri si informatiile complete cu privire la alegerea si utilizarea acestora.

Ca reprezentant oficial al LEDERZENTRUM® GmbH si POLYTOP® GmbH, VISPEC ofera o gama completa de produse speciale pentru rezolvarea profesionala a problemelor din domeniul intretinerii, restaurarii pielii si al intretinerii autovehiculelor. Indiferent ca aveti nevoie de un produs pentru curatare, reconditionare si ingrijire piele sau pentru intretinerea autovehiculului, acum puteti gasi TOTUL INTR-UN SINGUR LOC! Astfel:

  • Veti diminua problemele de compatibilitate ale produselor – deoarece producatorul dezvolta produsele ca sa lucreze impreuna. Se elimina riscul de a achizitiona doua produse pentru aceeasi aplicatie, un produs folosit ulterior nu ii va diminua calitatile celui folosit anterior, iar viteza de lucru va creste considerabil;
  • Veti fi informat imediat ce vor apare imbunatatiri ale produselor si produse noi – deoarece sunteti in baza de date a furnizorului;
  • Veti fi informat imediat despre noutatile tehnologice din domeniu – datorita relatiei directe producator-furnizor;
  • Veti economisi timp si bani in achizitionarea produselor – deoarece nu vor mai fi batai de cap in gasirea unei solutii pentru problema cu care va confruntati si produsele necesare pot fi livrate intr-un singur transport;
  • Veti beneficia de mai multa implicare din partea furnizorului – un singur furnizor se va implica mai mult in gasirea solutiilor pentru a rezolva o problema aparuta in urma folosirii produselor, decat mai multi furnizori reprezentanti ai unor marci diferite;
  • Va fi chiar mai usor - un singur telefon sau un singur e-mail, o singura comanda, o singura livrare.
Să ne cunoaștem

Echipa VISPEC

Întâi de toate, suntem oameni și ne bucurăm să vă cunoaștem

Pentru că cifrele au puterea lor

2012
ANUL FONDĂRII
520
CLIENȚI MULȚUMIȚI
130
COMPANII IN PORTOFOLIU
2
BRANDURI PARTENERE
Rulează videoul

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Rulează videoul

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.